مقایسه زویپر و gswave
تلفن اینترنتی چیست؟
تلفن اینترنتی یک شماره تلفن ثابت مانند تلفن مخابراتی است که سیم کشی مخابراتی ندارد و به صورت اینترنتی ارایه میشود. تلفن اینترنتی امکان تماس دوطرفه دارد و تعرفه مکالمات در آن معادل خط تلفن شهری است و تماس ورودی شامل هزینه نمیشود. تلفن اینترنتی را میتوانید از طریق تلفن آی پی رومیزی (Phone Internet Protocol) و همچنین از طریق نرم افزار روی موبایل یا لپ تاپ استفاده کنید.
نرم افزارهای ویپ:
- زویپر در نسخه های اندروید، ios و ویندوز
- نرم افزار الو۰۲۱ برای نسخه اندروید
- نرم افزار gswave
یکی از نیازمندی های هر کسی که تلفن اینترنتی دارد این است که ساده باشد و رابط کاربری کاربرپسند داشته باشد و به سادگی به سرور وصل شود و اتصالاتی که انجام میشود برقرار باشد و همیشه نرم افزار روی سرور وصل باشد. مثلا نرم افزار واتس اپ وقتی فیلتر نبود همیشه وصل بود ولی الان که فیلتر شده وقتی فیلترشکن قطع است به سرور وصل نیست و وقتی به سرور وصل میکنید وصل میشود و تماس ورودی می آید و نیازی نیست اپلیکیشن را باز نگه دارید تا تماس ورودی بیاید.
معرفی زویپر نسخه ۵
یکی از نرم افزارهایی که میتوانید با استفاده از آن از تلفن اینترنتی استفاده کنید زویپر است که نرم افزار کاربر پسندی است. نسخه رایگان آن یک اکانت است و امکان برقراری تماس ورودی و خروجی دارد ولی امکان انتقال تماس و کنفرانس ندارد. نسخه پولی آن همه این امکانات را دارد.
معرفی gswave شرکت گرند استریم
نرم افزار Grandstream Wave یا GS wave توسط شرکت گرند استریم به طور رایگان در دو نسخه اندروید و IOS و همچنین برای مرورگرهای Chrome و Firefox ارائه شده است. گرند استریم این softphone رایگان را پس از تولید تلفن های Ip و مرکز تلفن های تحت شبکه در اختیار مشتریان خود قرار داده تا از تلفن نرم افزاری همین برند استفاده نمایند.
این نرم افزار ۶ اکانت را پشتیبانی میکند. ویژگی دیگر اینکه در بک گراند همیشه فعال میماند و تماس ورودی متصل شده و زنگ میخورد، مخصوصا در نسخه ios این ویژگی را دارد و این مشکل را حل کرده است درحالیکه زویپر در اندروید این مشکل را حل کرده و در نسخه پولی در بک گراند فعال می ماند.
ویژگی های نرم افزار تلفن اینترنتی زویپر
نرم افزار زویپر به صورت دو نسخه است.
- نسخه رایگان : یک اکانت است و امکان انتقال تماس و کنفرانس ندارد.
- نسخه پولی: چند اکانت است و امکان انتقال تماس و کنفرانس دارد.
زویپر نرم افزار کاربر پسندی است و نحوه نصب آن ساده است، شما یک سری اطلاعات را باید در پیکربندی آن وارد کنید. این نرم افزار نسخه ۵ دارد که آخرین نسخه آن است و قابلیت اتصال روی اندروید، ios و ویندوز را دارد. نرم افزار Zoiper ، از دو پروتکل SIP و IAX پشتیبانی می کند.
ویژگی های تلفن اینترنتی gswave
- پشتیبانی از ۶ داخلی سیپ
- فشرده سازی پکت های صوتی
- امکان برقراری کنفرانس صوتی ۶ نفره
- امکان تعریف ۲۴ کلید BLF
- تماس تصویری دو طرفه
- پشتیبانی از کدک ها متنوع VoIP
- امنیت بالا
- امکانات رایج مرکز تلفن ، همچون هلد ، ترنسفر ، انتقال ، Call Waiting ، server redundancy و……
- اسپیکر فون و قابلیت انتقال مکالمه روی هدست بلوتوث و هدست معمولی
- صدای HD
- امکان چت
- پشتیبانی از بلوتوث، USB و سایر هدست ها
جدول مقایسه ویژگی های نرم افزار زویپر و gswave
zoiper | gswave |
امکان برقراری تماس ورودی و خروجی | امکان برقراری تماس ورودی و خروجی |
نسخه رایگان انتقال تماس ندارد نسخه پولی قابلیت دایورت دارد | انتقال تماس دارد |
نسخه پولی در بک گراند فعال می ماند | در بک گراند فعال می ماند |
نسخه های اندروید و IOS و ویندوز | نسخه های اندروید و IOS و ویندوز |
نسخه رایگان یک اکانت و نسخه پولی چند اکانت | پشتیبانی از ۶ داخلی سیپ |
امکان کنفرانس پولی است | امکان برقراری کنفرانس صوتی ۶ نفره |
کدام نرم افزار را نصب بکنم؟ پیشنهاد نویسنده
کسانی که از این نرم افزارها استفاده کرده اند عموما استفاده از زویپر را به خاطر سادگی و عمومیت داشتن شروع میکنند ولی با چندتا مشکل روبرو میشوند.
یکی اینکه نسخه رایگان آن یک اکانته است و انتقال تماس ندارد و در نسخه ios در بک گراند فعال نمی ماند.
در نسخه اندروید زویپر ۵ در بک گراند فعال می ماند ولی اگر با آن هم مشکل داشته باشید و نتوانید آن را هم در همه حالت ها استفاده کنید میتوانید از gswave استفاده کنید. gswave هم در بک گراند فعال می ماند و هم چند اکانته است و تا ۶ اکانت را پشتیبانی میکند و هم قابلیت انتقال تماس دارد.
۰ comments